View Single Post
Old 03-07-2013, 08:47 AM   #33
Paul G
Webmaster
 
Paul G's Avatar
 
Items PresentUser Name Style ChangeSteal PointsCake
User InfoThanks / Tagging InfoGifts / Achievements / AwardsvBActivity Stats
Paul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond repute
Paul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond reputePaul G has a reputation beyond repute
Join Date: Jan 2000
Location: Lexington, SC
Posts: 28,759
Blog Entries: 2
Credits: 0.00
Savings: 0.00
Quote:
Originally Posted by docat View Post
LOL, yep, gremlins... I did a reboot. Cleared cache, lost my cookies...yeah, something just isn't working well for me. I did get on, however, but it took about an hour of trying. So it does LET me on eventually...at least now.

But I don't remember what I did to get on...whether I did something different or not. I might have been trying to respond to a thread as a guest and that login let me on. I'm not sure. I tried so many things...like pressing the button instead of waiting to proceed and other things like that. I'm just not sure what I did.

And the cursor and typing response is so bad. I'm not running anything else at the same time. I ran a malware/ virus protection scan yesterday, nothing.

Yeah, it's time to call in the geeks...I'm stumped.
No idea about the slow cursor. That's very odd.
Paul G is offline   Reply With Quote Share with Facebook